Prahova – Angajata care a prejudiciat BCR Ploiesti cu peste o jumatate de milion de euro ramane in arest

Cele mai citite

Carmen Nicoleta Danila, angajata BCR Ploiesti acuzata de delapidare si distrugere calificata dupa ce a provocat bancii un prejudiciu de peste o jumatate de milion de euro, ramane in arest, Judecatoria Ploiesti respingand solicitarea acesteia de inlocuire a masurii de arestare preventiva cu cea a obligarii de a nu parasi localitatea.
Potrivit datelor postate pe portalul instantelor de judecata, Judecatoria Ploiesti a constatat, joi, legalitatea si temeinicia masurii arestarii preventive a inculpatei care se afla in detentie la Inspectoratul Judetean de Politie Prahova si a respins ca neintemeiata cererea aparatorului acesteia de a inlocui masura arestarii preventive cu obligatia de a nu parasi localitatea.
De asemenea, instanta de judecata a fixat pentru 8 martie termenul de judecare pe fond a dosarului.
Carmen Nicoleta Danila, angajata a BCR Ploiesti in functia de supervizor, este acuzata de delapidare si distrugere calificata, dupa ce la sfarsitul lunii noiembrie 2011, la sediul acestei bancii a avut loc un incendiu, in urma caruia mai multe teancuri de bani nu au fost gasite arse nici total, nici partial.
Conform datelor oferite la acel moment de Inspectoratul Judetean de Politie Prahova, femeia a actionat cu ajutorul unui complice, respectiv al unui barbat care este coordonator centru procesare la aceeasi societate.
Din cercetarile politistilor a rezultat ca cei doi au patruns in incinta Camerei Tezaurului apartinand BCR si au sustras suma de 150.000 euro, dupa care femeia a revenit, in aceeasi zi, si, pentru a ascunde comiterea faptei, a intrat fara autorizatie in acea camera si a incendiat locul unde erau depozitate valutele.
In urma inventarierii pagubei produse de incendiu, s-a constatat lipsa sumei de 548.353 de euro, lipsa cauzata de furt si distrugere prin incendiere. Complicele supervizoarei este cercetat in stare de libertate pentru delapidare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie