Prahova – Angajata a BCR, urmarita penal pentru delapidare si distrugere calificata

Data:

O angajata a BCR Prahova este urmarita penal pentru delapidare si distrugere calificata, dupa ce, la sfarsitul lunii noiembrie, la sediul bancii din Ploiesti a avut loc un incendiu in urma caruia mai multe teancuri de bani nu au fost gasite arse nici total, nici partial.
Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti, Alina Comanita, a declarat, vineri, ca procurorii au dispus inceperea urmaririi penale fata de Carmen Nicoleta Danila, angajata a BCR Prahova in functia de supervizor, aceasta fiind acuzata de delapidare si distrugere calificata.
Femeia a fost retinuta joi, dar i s-a facut rau, astfel ca a fost internata la Spitalul de Obstetrica-Ginecologie din municipiul resedinta de judet.
Avand in vedere starea sa de sanatate, procurorul Alina Comanita a precizat ca, deocamdata, nu se pune problema solicitarii arestarii preventive a acesteia.
Totusi, in masura in care starea de sanatate ii va permite, femeia va fi audiata la spital.
Un incendiu a avut loc, pe data de 30 noiembrie, in Camera Tezaurului din cadrul Departamentului Procesare apartinand sediului BCR din centrul municipiului Ploiesti.
In timpul anchetei demarate ca urmare a incendiului, s-a stabilit ca, la acea data, acuzata a intrat in Camera Tezaurului fara sa aiba autorizatie, iar la iesirea sa din camera, nu a anuntat faptul ca a izbucnit un incendiu.
De asemenea, anchetatorii au constatat lipsa a trei teancuri a cate o suta de bancnote in valoare de 500 de euro fiecare, banii nefiind gasiti la fata locului arsi partial sau total.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL