Prahova – Adresa de e-mail a procurorului sef al DIICOT Ploiesti, sparta de hackeri

Cele mai citite

Adresa de e-mail a procurorului sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Ploiesti, Ionut Botnaru, a fost sparta de hackeri, care au trimis intregii liste de contacte mesaje de tip fishing.
Botnaru a declarat, marti, ca adresa de e-mail i-a fost sparta de persoane necunoscute care actioneaza in stilul celor din gruparea Anonymous, si care au trimis tuturor contactelor sale mesaje continand un link.
Initial, seful DIICOT Ploiesti a primit un mesaj pe e-mail de la un politist cu care colabora intr-o speta si, crezand ca respectivul e-mail contine date referitoare la caz, l-a deschis si a accesat linkul respectiv care facea trimitere spre o pagina de internet in limba engleza.
Recunoscand modul de operare, si-a dat seama ca adresa de posta electronica i-a fost sparta.
Cel mai probabil, in acest caz vor fi efectuate o serie de cercetari pentru a se stabili cine este persoana care a accesat adresa de e-mail a lui Botnaru.
Anul trecut, persoane necunoscute au spart casuta de e-mail si contul de Facebook ale purtatorului de cuvant al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiesti, Bianca Patrichi, procurorii DIICOT efectuand cercetari in acest caz.

Ultimele articole

Prahova – Palestinian cu dubla cetatenie, arestat preventiv pentru pornografie infantila

Un tanar de 25 de ani care are dubla cetatenie, romana si palestiniana, a fost arestat preventiv pentru savarsirea...

Prahova – O persoana arestata preventiv pentru infractiuni cu produse petroliere; prejudiciu peste 6 milioane de lei

O persoana dintre cele trei retinute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT)...

Prahova – Trei persoane retinute de DIICOT pentru infractiuni economice cu produse petroliere

Trei persoane au fost retinute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT)- Serviciul...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ