Prahova: Accident cu patru răniţi pe DN 1, între Breaza şi Comarnic

Prahova: Accident cu patru răniţi pe DN 1, între Breaza şi Comarnic

Patru persoane au fost rănite, joi seară, într-un accident care a avut loc pe DN 1, între Breaza şi Comarnic, în zona unei staţii de alimentare cu carburant, două dintre acestea suferind traumatisme la nivelul toracelui, membrelor inferioare şi cranio-cerebrale, alte două având răni minore.

Potrivit Poliţiei Prahova, un accident în care au fost implicate o autoutilitară şi două autoturisme a avut loc pe DN 1, din primele cercetări efectuate la faţa locului rezultând că unul dintre autoturisme ar fi derapat intrând apoi pe contrasens.

În urma impactului dintre cele trei autovehicule, patru persoane au fost rănite.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a declarat, pentru AGERPRES, că un tânăr de 25-27 de ani a suferit un traumatism toracic şi fracturi la nivelul membrelor inferioare, iar şoferul autoutilitarei, un bărbat de aproximativ 47 de ani, are un traumatism cranio-cerebral şi mai multe excoriaţii.

Celelalte două victime prezintă excoriaţii şi au refuzat să fie transportate la spital.

Circulaţia în zonă este dirijată prin staţia Peco, întrucât, în urma impactului, rezervorul unuia dintre autovehicule s-a spart, combustibilul împrăştiindu-se pe şosea.

În zonă va fi împrăştiat material antiderapant pentru a se evita producerea altor evenimente rutiere.

 

 

 

AGERPRES

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments