Prahova – 44 arme letale si neletale, gasite in urma a cinci perchezitii domiciliare

Cele mai citite

In urma a cinci perchezitii efectuate la domiciliile membrilor unei grupari infractionale profilate pe comiterea de infractiuni la regimul armelor si munitiilor au fost ridicate mai multe arme, componente de arme, precum si munitie.
Politistii Serviciului Arme Explozivi Substante Periculoase Prahova si ai B.C.C.O. Ploiesti impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Ploiesti au efectuat cinci perchezitii la locuintele membrilor unor grupari care se ocupa cu infractiuni la regimul armelor si minitiilor.
La domiciliile suspectilor au fost gasite 44 arme letale si neletale, mai multe parti componente ale armelor, 118 cartuse cu glont si alice de diferite dimensiuni, 60 capse percutie, 8 eprubete cu praf de pusca, 10 capse genofix toate susceptibile a proveni din comiterea de infractiuni. Armele si munitiile gasite au fost ridicate in vederea cercetarilor.
Doi suspecti au fost retinuti pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentati Tribunalului Prahova care a emis pe numele unuia dintre ei mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, iar pentru celalalt suspect a fost dispusa masura obligarii de a nu parasi localitatea.

Ultimele articole

Cinci traficanți de droguri din Argeș – “CĂLCAȚI” DE MASCAȚI!

VINDEAU drogurile inclusiv elevilor de liceu cu sume cuprinse între 25-500 lei DIICOT afirmă că la data de 03.11.a.c., procurorii...

Percheziţii în Constanţa şi Călăraşi, la evazionişti în domeniul comerţului cu cereale

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Porturi Maritime efectuează miercuri opt percheziţii pe raza municipiului Constanţa şi a judeţului Călăraşi, la locuinţele membrilor unei grupări, specializată în evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul comerţului cu produse cerealiere, prejudiciul fiind de 1 milion de euro.

Perchezitii de amploare in 26 de judete, la o grupare specializata in evaziune fiscala, prejudiciul fiind estimat la 6 milioane de euro

Un numar de 166 de perchezitii au avut loc marti dimineata, 09 iulie, in Bucuresti si in 26 de...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ