Prahova – 300 de familii au rămas fără apă din cauza unei lucrări la autostradă

Cele mai citite

Situaţie disperată pentru sute de familii din localitatea prahoveană Bărcăneşti. Oamenii au rămas fără apă, din cauza lucrărilor de la pasajul suprateran al autostrazii Bucuresti- Ploieşti. Pilonii de sustinere ai autostrazii au fost montaţi pe magistrala de apă, care a cedat din cauza greutăţii.

Disperaţi că la robinete nu mai curge strop de apă, de mai multe zile, oamenii au anunţat autorităţile. Însă şi primarul din Bărcăneşti se află în aceeaşi situaţie.
„Am cumpărat apă de băut, cum să nu, şi pentru gătit. Nu se poate, nu avem cum altfel, e aproape o săptămână. Nu ştiu dacă doamna ministru Boagiu ştie că se lucrează să mute pilonul podului, anapoda. Acolo a fost o greşeală, să pui un picior de pod pe conducta de apă, gaze“, a declarat  Gheorghe Dima, primarul Bărcăneşti.

Nici la şcoală sau la grădiniţă nu curge apă la robinet.

Autorităţile locale speră ca această problemă să fie rezolvată cât mai repede.
„Stâlpii de susţinere provizorii s-au montat pe conducta de apă, care fiind de azbociment la o asemenea greutate a cedat. Avem promisiuni că se va rezolva toată treaba“, a mai spus primarul.

Peste 300 de familii, două şcoli şi o grădiniţă au rămas fără apă potabilă. În aceeaşi zonă în care se află magistrala cu pricina, spun autorităţile, se află şi conductele de gaze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie