Portocale şi lămâi într-un singur coş: Cadou cu subînţeles de la Florin Popescu pentru Călin Oros

Data:

Florin Popescu, presedinte PD-L D-taCalin Oros (cel din stanga, il decupezi)citriceUn coş cu citrice – portocale şi lămâi deopotrivă, asta i-a trimis preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu (care este şi liderul PD-L Dâmboviţa) şefului Organizaţiei Judeţene a PNL – Călin Oros. Mai mult decât un simplu gest în apropierea Sărbătorilor, darul pare să aibă o trimitere precisă: invitaţia reînnodării amiciţiei dintre cele două culori politice – galbenii liberali şi portocaliii democrat-liberali.
În ciuda subînţelesului evident, preşedintele PNL Dâmboviţa declară că nu a interpretat gestul decât ca pe un simplu cadou de Crăciun, recunoscând totuşi că poate reprezenta şi un apropo la o viitoare colaborare:
„Cunosc aceste gesturi politice şi eu nu le dau nici o importanţă. Nu ştiu cum se vrea a se interpreta. Dacă a fost o glumă, ea poate fi considerată mai mult sau mai puţin reuşită. Nici nu ştiu cum să caracterizez acest gest. Poate fi un apropo. Eu îl iau totuşi ca pe un cadou de Crăciun, pentru că aşa e civilizat. Dacă a fost o glumă, ea este puţin sub nivelul meu“, a declarat Călin Oros.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Abonamente early-bird la Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition din 12 aprilie

Opera Națională București anunță lansarea campaniei de vânzare a...

Ursul din pădurea Ciolpani a fost văzut din nou

Ursul care a pus pe jar autoritățile în week-end...

BUCHAREST OPERA FESTIVAL – ALL PUCCINI EDITION, 7-16 iunie 2024, la ONB

Anul centenar puccinian este sărbătorit la Opera Națională București prin cea...

Un adolescent din Călărași dat dispărut a fost găsit de poliție în gara Constanța

În data de 15 aprilie curent, ofițeri din cadrul...