Portar de fotbal, decedat la primul său antrenament

Data:

Un portar transferat marţi, 1 septembrie, de la echipa de fotbal ASTRA Ploieşti la echipa „Dunărea“ Giurgiu a decedat, miercuri după-amiază, 2 septembrie, în timpul primului său antrenament la echipa de fotbal din Giurgiu, după ce a apărat o lovitură de la 11 metri.
Antrenamentul se desfăşura pe stadionul „Marin Anastasovici“ din municipiul Giurgiu şi proaspătul portar, Iatan Alexandru Iulian, a apărat o lovitură de la 11 metri, mingea lovindu-l undeva în zona plexului solar. El a intuit locul în care va veni mingea, a apărat lovitura, a şutat şi după câteva secunde a căzut la pământ“, a declarat, pentru Agerpres, preşedintele Clubului de fotbal Dunărea Giurgiu, Marin Stelian.
Trupul tânărului decedat a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, iar poliţia şi cadre de specialitate din cadrul clubului de fotbal fac cercetări cu privire la cauzele decesului.
Tânărul era născut la data de 15 aprilie 1990 şi era din localitatea Plosca, judeţul Teleorman. El fusese transferat, marţi seara, la echipa de fotbal din Giurgiu şi nici nu apucase să i se facă legitimaţia la noul club.
„Marţi seara şi miercuri dimineaţa făcuse câte o alergare uşoară, iar miercuri după-amiază s-a prezentat la primul său antrenament. El fusese transferat la echipa din Giurgiu pentru un an de zile“, a completat Marin Stelian.
Preşedintele Clubului de fotbal „Dunărea“ Giurgiu spune că tânărul venise cu viza medicală la zi de la Ploieşti şi nu era cunoscut ca fiind suferind de vreo boală.
Acesta este primul caz când un tânăr jucător al echipei de fotbal „Dunărea“ Giurgiu este declarat decedat în timpul unui joc. (Sursa: AGERPRES)

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Abonamente early-bird la Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition din 12 aprilie

Opera Națională București anunță lansarea campaniei de vânzare a...

Ursul din pădurea Ciolpani a fost văzut din nou

Ursul care a pus pe jar autoritățile în week-end...

BUCHAREST OPERA FESTIVAL – ALL PUCCINI EDITION, 7-16 iunie 2024, la ONB

Anul centenar puccinian este sărbătorit la Opera Națională București prin cea...

Un adolescent din Călărași dat dispărut a fost găsit de poliție în gara Constanța

În data de 15 aprilie curent, ofițeri din cadrul...