Pompierii s-au întrecut la tenis de masă

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

pompieri concurs tenis de masa (5)pompieri concurs tenis de masa (4)pompieri concurs tenis de masaInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Barbu Catargiu“ Ialomiţa a organizat, vineri, 9 octombrie, cea de-a II-a etapă interjudeţeană a campionatului de tenis de masă „Cupa A.S.P.R.“
Astfel, pompieri din judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Buzău, Giurgiu şi de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă s-au întrecut la tenis de masă, manifestarea desfăşurându-se la sala de sport a Grupului Şcolar „Al.I.Cuza” din Slobozia.
Participarea s-a făcut pe categorii de vârstă şi pe echipe, cei mai buni urmând să-şi reprezinte judeţul la etapa finală a concursului de tenis de masă.
ISU „Barbu Catargiu“ Ialomiţa a fost reprezentat la toate categoriile de vârstă, astfel că au ocupat locul III pe podium Marcu Iulian, Bălan Gabriel şi Agapie Alexandru.
La întrecerea pe echipe, reprezentanţii ISU Călăraşi, Buzău şi Giurgiu au reuşit să se poziţioneze pe primele trei locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img