Pompier ialomiţean, locul II la campionatul de atletism şi cros al Ministerului Afacerilor Interne

Date:


În perioada 11-14 iunie, s-a desfăşurat în Constanţa etapa finală a campionatului de atletism şi cros al Ministerului Afacerilor Interne. La competiţie s-au înscris şi au participat peste 200 de sportivi reprezentând inspectoratele generale/unităţile din structura Ministerului Afacerilor Interne.

isu campion

Lotul reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, coordonat de prof. Ion Florin din cadrul I.S.U.J. Ialomiţa, a fost constituit din 37 de cadre selecţionate în urma desfăşurării „Cupei A.S.P.R.” la atletism şi cros – ediţia 2013, ce a avut loc în municipiul Bistriţa în perioada 22-25 aprilie 2013, precum şi cadre care au obţinut rezultate bune în anii anteriori la această competiţie.

În urma desfăşurării probelor prevăzute în programul competiţional, echipa Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă a obţinut rezultate foarte bune, concretizate prin 25 de medalii, din care 8 de aur, 9 de argint şi 8 de bronz, reuşind să se claseze pe locul I şi devenind astfel campioana ediţiei 2013 a Campionatului de atletism şi cros al Ministerul Afacerilor Interne. Pe locul secund s-a clasat lotul Inspectoratului General al Poliţiei Române, iar pe locul III cel al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

La obţinerea acestei performanţe sportive au contribuit toţi membrii lotului, rezultatele fiind rodul muncii fiecăruia, deprinderilor şi priceperilor motrice dobândite, precum şi a voinţei şi dorinţei de victorie, întreţinute şi printr-un spirit de echipă foarte bun.

Plutonierul Florin Mangiurea s-a dovedit şi de această dată a fi printre cei mai buni la proba de viteză – 100 m, câştigând medalia de argint (locul II) la categoria sa de vârstă 35 – 45 ani.

Şi anul acesta, subofiţerul face parte alături de alţi colegi din lotul sportiv al ISU Ialomiţa, care în această perioadă se pregătesc intens pentru concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, competiţie organizată la nivelul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...