Politistii Serviciului Judetean de Transporturi Giurgiu, in actiune

Cele mai citite

Politistii au actionat pentru prevenirea de furturilor din infrastructura feroviara
Politistii au actionat pentru prevenirea de furturilor din infrastructura feroviara

Politistii Serviciului Judetean de Transporturi Giurgiu  au efectuat o actiune pe linia prevenirii furturilor din infrastructura feroviara.

Astfel, a fost depistat in flagrant un tanar de 16 ani, din Giurgiu, care a sustras trei piese componente de la trei vagoane de marfa aflate pentru conservare in triajul Statiei C.F.Giurgiu Sud. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

Suspectul este cercetat in stare de libertate pentru comiterea infractiunii de furt .

De asemenea, in timpul unei actiuni  pe linia prevenirii si combaterii taierilor ilegale de arbusti fin lizierele C.F.R. a fost prins in flagrant in liziera de protectie a caii ferate intre Statiile C.F.R. Baneasa si Mihai-Bravu, judetul Giurgiu, un barbat de 39 ani, din comuna Baneasa, in timp ce taia mai multi arbusti din specia salcam.

Prejudiciul in valoare de 700 lei a fost recuperat.

Cel in cauza este cercetat in stare de libertate pentru comiterea infractiunii de,taiere de arbusti din fondul forestier national si din vegetatia forestiera din afara acestuia’’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie