Poliţiştii la pescuit de… plătică

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Concurs desfăşurat pe lacul Săruleşti-Răduţă cu participarea membrilor Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor

În perioada 21- 24 iulie, Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor, reprezentată prin Regiunea 1 Călăraşi, a organizat pe lacul Săruleşti-Răduţă concursul naţional de pescuit intitulat „Plătica de Criză“, lac ce găzduieşte de asemenea concursul mondial de pescuit la crap. Astfel, concursul a reunit 15 echipe formate din poliţişti şi jandarmi, membri ai Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor din mai multe judeţe, respectiv Cluj, Olt, Alba, Arad, Bucureşti, Maramureş, Ialomiţa, Călăraşi, unde fiecare dintre echipe a avut ocazia să demonstreze cât de abili sunt la pescuit. Nu vă gândiţi la altceva. Or pescui ei tot timpul infractori, dar acum ne referim la pescuit în toată regula.
Aşa că, prima zi a concursului a debutat cu o captură de crap, în greutate de 8,220 kg, cei care au „spart gheaţa“ fiind concurenţii Regiunii 4 Bucureşti, iar membrii Regiunii Olt au capturat cea mai mare plătică, pradă care avea să câştige şi premiul pentru cea mai mare captură din concurs. Concursul s-a încheiat în ziua de 24 iulie, printr-o festivitate de premiere, iar cu ocazia ultimei cântăriri a peştelui capturat de către fiecare echipă, s-a stabilit ordinea podiumului:
Locul I – Echipa formată din G. GHITI şi B. ISTVAN, Regiunea Alba, cu 328,43 kg peşte;
Locul II – Echipa formată din C. AUREL şi B. ADRIAN, Regiunea Arad, cu 185,40 kg peşte;
Locul III – Echipa formată din V. RADU şi B. DANIEL, Regiunea Alba, cu 178,62 kg peşte.
Cantitatea totală de peşte capturat de către participanţi a fost de 1.630,90 kg, fiecare echipă fiind răsplătită cu diplome, cupe şi premii, constând în sume de bani şi materiale specifice pescuitului.
Marga Culea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img