Politistii ilfoveni au actionat in vederea bunei desfasurari a traficului rutier rutier

Cele mai citite

Actiuni ale politistilor pe strazile din judetul Ilfov
Actiuni ale politistilor pe strazile din judetul Ilfov

Politistii ilfoveni au actionat  pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale in domeniul transportului de persoane si pentru cresterea gradului de siguranta in traficul rutier ilfovean

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor si Politiei Rutiere Ilfov, sprijiniti de jandarmi si inspectori ai Autoritatii Rutiere Romane, au organizat filtre in localitatile Magurele, Jilava, Balotesti, Afumati si Buftea  si Magurele, fiind vizati conducatorii auto care incalca prevederile legale privind transportul de persoane in regim maxi-taxi.

Au  fost  controlate 52 de autovehicule destinate transportului in comun, operatorii de transport fiind sanctionati contraventional cu amenzi in valoare toatala de 139.000 lei.

De asemenea, au fost intocmite sase dosare penale, in care urmeaza a se efectua cercetari pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si gestiune frauduloasa si a fost confiscata suma de 200 de lei, reprezentand contravaloarea serviciilor de transport oferite pentru care nu s-au emis tichete de calatorie.

Actiunile politistilor vor continua si in perioada urmatoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Moștenirea muzicală a legendarului Michael Jackson

Michael Jackson, cunoscut pe plan mondial ca "Regele Muzicii Pop," rămâne una dintre cele mai influente figuri din industria...

Alte articole din aceasta categorie