Politistii ilfoveni au actionat in vederea bunei desfasurari a traficului rutier rutier

Data:

Actiuni ale politistilor pe strazile din judetul Ilfov
Actiuni ale politistilor pe strazile din judetul Ilfov

Politistii ilfoveni au actionat  pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale in domeniul transportului de persoane si pentru cresterea gradului de siguranta in traficul rutier ilfovean

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor si Politiei Rutiere Ilfov, sprijiniti de jandarmi si inspectori ai Autoritatii Rutiere Romane, au organizat filtre in localitatile Magurele, Jilava, Balotesti, Afumati si Buftea  si Magurele, fiind vizati conducatorii auto care incalca prevederile legale privind transportul de persoane in regim maxi-taxi.

Au  fost  controlate 52 de autovehicule destinate transportului in comun, operatorii de transport fiind sanctionati contraventional cu amenzi in valoare toatala de 139.000 lei.

De asemenea, au fost intocmite sase dosare penale, in care urmeaza a se efectua cercetari pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si gestiune frauduloasa si a fost confiscata suma de 200 de lei, reprezentand contravaloarea serviciilor de transport oferite pentru care nu s-au emis tichete de calatorie.

Actiunile politistilor vor continua si in perioada urmatoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...