Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat în vârstă de 42 de ani

Data:

Polițiștii de la Secția nr. 4 Poliție Rurală Coșereni au fost sesizați în data de 3 iunie a.c. de un bărbat de 69 de ani din comuna Movilița, care a reclamat că a fost amenințat de fiul său, un bărbat de 42 de ani din aceeași localitate.

În urma verificărilor, s-a constatat că în dimineața zilei de 3 iunie a.c., în jurul orei 08:00, între cei doi a izbucnit un conflict spontan. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul de 42 de ani și-ar fi amenințat tatăl în timp ce se aflau la locuința comună.

Polițiștii au completat formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, concluzionând că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Astfel, pe numele bărbatului de 42 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, iar acesta s-a ales și cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „amenințare”.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...