Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Cele mai citite

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost dezmembrată de polițiști. Componentele sistemelor de irigații industriale, amplasate pe terenuri agricole, centrale termice și numeroase unelte au fost sustrase de membrii acestei grupări.

”În seara de 2-3 iunie a.c., poliţiştii oraşului Măgurele, cu sprijinul  Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, în urma unor activităţi investigativ-operative, au destructurat, ca urmare a unei acţiuni de prindere în flagrant delict, o grupare infracţională, specializată în comiterea de furturi din societăţi comerciale şi imobile aflate în contrucţie”, a transmis, sâmbătă, IPJ Ilfov.

Potrivit sursei oficiale, cei patru membri ai grupării, în vârstă de 23 până la 47 de ani, au fost identificați după ce au furat mai multe unelte electrice și cabluri electrice din mai multe societăți comerciale din Popești Leordeni.

”De asemenea, membrii grupării ar fi acţionat în judeţele Ilfov, Călaraşi şi Giurgiu, de unde ar fi sustras componente ale sistemelor de irigaţii industriale, montate pe terenuri agricole, centrale termice, dar şi mai multe unelte,  cauzând un prejudiciu estimat la suma de 82.000 de lei”, a mai precizat sursa citată.

Investigațiile sunt în continuare în desfășurare de către polițiștii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale a Poliției Orașului Măgurele, cu privire la comiterea infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O tânără a fost accidentată mortal de un camion la Jilava

Accidentul a avut loc în jurul orei 17:15. IPJ Ilfov a fost informat despre un incident în care un...

Alte articole din aceasta categorie