Polițiștii din județul Ilfov au reținut un bărbat implicat în traficul ilegal de arme

Data:

Ofițerii de poliție din Ilfov au desfășurat o operațiune reușită miercuri, în localitatea Măgurele, situată în proximitatea Bucureștiului. Aceștia au reușit să rețină un traficant de arme, la scurt timp după ce au primit informații despre vânzarea ilegală a unui pistol.

Într-un interval de timp extrem de scurt, autoritățile au identificat persoana în cauză și au intervenit la locuința traficantului. În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit că individul era implicat în comercializarea unei arme militare letale, fiind găsite și 11 cartușe.

Traficantul a fost reținut și se află în prezent în cursul audierilor.

“Colaborând cu echipaje din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, polițiștii din Măgurele au efectuat o acțiune de descindere la adresa indicată. În urma intervenției, au surprins în flagrant delict un bărbat în vârstă de 43 de ani, în timp ce acesta încerca să vândă unei persoane în vârstă de 42 de ani o armă letală și muniția corespunzătoare. Executând cele două mandate de arestare emise pe numele individului în cauză, de către Judecătoria Sectorului 5 București la datele de 28.02.2024 și 05.03.2024, pentru infracțiuni legate de regimul rutier, polițiștii din Ilfov au desfășurat cu succes această operațiune”, a comunicat IPJ Ilfov.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...