Politistii din judetul Ilfov au initiat ieri campania „Saptamana prevenirii criminalitatii”

Data:

Prima pe ordinea de zi a fost „prevenirea delincventei juvenile”. Impreuna cu autoritatile de la Penitenciarul Jilava, politistii ilfoveni au mers cu un grup de elevi in vizita la aceasta inchisoare.

 

Fortul nr.13 Penitenciarul Jilava
Fortul nr.13 Penitenciarul Jilava

Acolo, copiii au stat fata in fata cu detinutii, care le-au spus celor prezenti povestea lor si i-au sfatuit pe cei mici in legatura cu ce e bine sa faca si ce nu. Totodata, ei le-au spus care sunt consecintele daca incalca legile.

Detinutii au pus accent in discutiile cu elevii pe rolul familiei in viata unui adolescent si i-au incurajat sa le ceara sfaturi parintilor, inainte de a fi prea tarziu.

Pentru scolari, ziua de ieri a fost nu numai o lectie de istorie ci si o lectie de viata, o experienta din care oamenii legii spera ca elevii sa aiba de invatat.

Andreea Chicuş

Articolul precedent
Articolul următor
Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...