Poliţiştii dâmboviţeni acţionează pentru prevenirea infracţiunilor stradale

Data:

Lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte au desfăşurat săptămâna trecută, pe raza localităţilor Doiceşti, Aninoasa şi Şotânga, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor stradale. Cu această ocazie, au fost legitimate 120 de persoane, iar 40 de autovehicule şi 28 de unităţi economice au fost controlate. În total, au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.700 de lei (3 pentru nerespectarea Legii 61/1991 şi 16 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie rutieră) şi a fost constatată o infracţiune. În urma verificărilor, oamenii legii l-au depistat pe S. Gelu, din Târgovişte, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Aninoasa, având permisul de conducere suspendat. Poliţiştii au întocmit pe numele bărbatului un dosar penal. La finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Abonamente early-bird la Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition din 12 aprilie

Opera Națională București anunță lansarea campaniei de vânzare a...

Ursul din pădurea Ciolpani a fost văzut din nou

Ursul care a pus pe jar autoritățile în week-end...

BUCHAREST OPERA FESTIVAL – ALL PUCCINI EDITION, 7-16 iunie 2024, la ONB

Anul centenar puccinian este sărbătorit la Opera Națională București prin cea...

Un adolescent din Călărași dat dispărut a fost găsit de poliție în gara Constanța

În data de 15 aprilie curent, ofițeri din cadrul...