Politistii buzoieni se intrec la minifotbal si sah, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei

Data:

18 echipe din structurile subordonate Inspectoratului de Politie Judetean Buzau au inceput, luni, un concurs de minifotbal, care face parte din manifestarile care se deruleaza de Ziua Nationala a Romaniei.
Competitia, organizata pe doua categorii de varste, respectiv sub 35 de ani si peste 35 de ani, se desfasoara in sala de sport a Centrului Multifunctional Schengen.
In cursul zilei de marti, politistii buzoieni se vor intrece la sah.
Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Buzau, comisar Florina Crucianu, manifestarile sportive sunt organizate de Asociatia Sportiva „Politia Buzau“, Biroul Teritorial Buzau al Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual si de Consiliul Teritorial Buzau al Corpului National al Politistilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL