Politistii buzoieni au prins autorii a 13 furturi din masini

Cele mai citite

Autorii a 13 furturi, prinsi de politisti
Autorii a 13 furturi, prinsi de politisti

Cu ocazia unor perchezitii domiciliare, politistii buzoieni au depistat majoritatea bunurilor sustrase din autovehicule.

In urma activitatilor desfasurate, politistii de investigatii criminale de la Politia Municipiului Ramnicu Sarat au identificat si prins principalii suspecti in cazul a 13 infractiuni de furt din autoturisme, comise pe raza municipiului.

S-a stabilit ca este vorba despre trei tineri cu varste cuprinse intre 18 si 20 de ani, toti din comuna Grebanu. Faptele, comise in perioada 27–30 octombrie, figurau in evidente cu autor necunoscut.

In urma perchezitiilor domiciliare efectuate la locuintele suspectilor au fost gasite bunurile furate cu privire la care s-a stabilit ca apartin persoanelor care au reclamat furturile si care au fost restituite pagubitilor.

Cei trei tineri au fost condusi la sediul Politiei Municipale pentru audieri, cercetarile fiind continuate pentru documentarea intregii activitati infractionale.

Impotriva lor s-a luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, cercetarile fiind continuate pentru documentarea intregii activitati infractionale. Ei vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Ramnicu Sarat cu propunerea de punere in miscare a actiunii penale si sesizarea instantei in vederea luarii masurii arestarii preventive.

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ