Politistii buzoieni au actionat in zona unitatilor de invatamant

Cele mai citite

Politistii alaturi de elevi pentru a preveni delincventa juvenila
Politistii alaturi de elevi pentru a preveni delincventa juvenila

Politistii de proximitate din cadrul Politiei Municipiului Buzau, impreuna cu efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean, au desfasurat o noua actiune pe linia prevenirii si combaterii delincventei juvenile si a faptelor antisociale cu victime din randul elevilor.

De data aceasta au fost vizate zona Autogarii Buzau Sud, Zona Centrala, cartierele Micro XIV, Brosteni, Dorobanti si strada Spiru Haret, fiind efectuate verificari in 12 unitati de alimentatie publica, pentru a se stabili daca personalul de serviciu se conformeaza obligativitatii legale de a nu servi cu bauturi alcoolice minorii sau persoanele aflate in stare de ebrietate.

Au fost legitimate 24 de persoane, dintre care 6 atentionate cu privire la respectarea normelor de convietuire sociala si au fost efectuate 6 controale corporale sumare si 3 controale ale bagajelor.
Politistii de proximitate si jandarmii au inmanat pliante cu recomandari preventive elevilor pe care i-au gasit in zonele in care s-a actionat si le-au reamintit cele mai elementare reguli dupa care trebuie sa se ghideze pentru a nu cadea in plasa infractorilor.

Doar doi elevi au fost depistati absentand de la cursuri, Inspectoratul Scolar Judetean si directorii liceelor la care acestia sunt inscrisi urmand a fi informati cu privire la situatia constatata de politisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img