Polițiștii au destructurat o grupare infracţională specializată în furturi din vehicule

Cele mai citite

Forțele de poliție din Popești Leordeni și Cernica au investigat acțiunile unei bande care a comis furturi din diverse vehicule parcate, atât pe drumurile publice, cât și în curțile rezidențiale. Inițial, trei bărbați au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, însă mai târziu au fost emise mandate de arestare pe numele lor.

”La data de 9 august a.c., poliţiştii din Popeşti Leordeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 5 percheziţii la domiciliile a 3 persoane, în cadrul unui dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de furt calificat”, a transmis, joi, IPJ Ilfov.

Conform informațiilor furnizate de sursa citată, agenții de poliție din Popești Leordeni și Cernica au documentat acțiunile infracționale ale unei grupări specializate în furtul din vehicule, fie acestea parcate pe stradă sau în curțile imobilelor, din localitățile Popești Leordeni (6), Voluntari (3), din județul Ilfov, precum și Bolintin Vale, județul Giurgiu (6).

Valoarea totală a prejudiciului cauzat se ridică la suma de 13.000 de lei.

”La percheziţii poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat 7 telefoane mobile, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, cei 3 bărbaţi fiind conduşi la sediul poliţiei din Popeşti Leordeni, pentru cercetări”, a mai transmis sursa citată.

În urma administrării probatoriului, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov a informat că polițiștii din Popești Leordeni au decis să rețină pentru o perioadă de 24 de ore trei bărbați în vârstă de 23, 28 și respectiv 30 de ani.

”La data de 10 august a.c., cei 3 bărbaţi au fost prezentaţi procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţii, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, faţă de cele 3 persoane”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Parcul din Drăgănești-Olt devine plin de viață

Un proiect nou a fost demarat în orașul Drăgănești-Olt. Parcul din localitate va fi modernizat, cu investiții în facilități...

Alte articole din aceasta categorie