Poliţist de la rutieră, reţinut pentru luare de mită

Data:

Un agent de poliţie rutieră din cadrul I.P.J. Ialomiţa a fost reţinut joi, 5 mai, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

În primăvara anului 2010, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa cu privire la faptul că au obţinut date şi informaţii conform cărora lucrători din cadrul I.P.J. Ialomiţa – Serviciul Poliţiei Rutiere pretind şi primesc sume de bani pentru a nu lua măsuri legale faţă de conducătorii auto care comit contravenţii la regimul rutier. Dosarul a fost înregistrat la Parchetul competent, procurorul delegând ofiţerii D.G.A. pentru efectuarea unor acte de urmărire penală. Totodată, în cauză a fost obţinută autorizaţie de folosire a investigatorului sub acoperire. Astfel, s-a stabilit că agentul de poliţie N.V. a pretins şi primit suma de 400 lei cu titlu de mită pentru a-şi încălca atribuţiile de serviciu, respectiv aplicarea sancţiunii contravenţionale în locul suspendării permisului de conducere pentru depăşirea vitezei legale în localitate aşa cum ar fi trebuit iniţial.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a inculpatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...