Politia rutiera din Giurgiu, la datorie pe strazi

Cele mai citite

Trafic supravegheat de politisti
Trafic supravegheat de politisti

Politistii Serviciilor Rutier si de Ordine Publica au actionat in sistem integrat pe soselele giurgiuvene pentru prevenirea evenimentelor rutiere si constientizarea conducatorilor auto si a celorlalti participanti la trafic cu privire la riscurile la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulatie.

Pe timpul actiunilor au fost aplicate 122 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 13 580 lei.

De asemenea au fost ridicate 5 permise de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice si  4  certificate de inmatriculare au fost retinute.

A fost depistat un barbat de 51 ani, din comuna Calugareni, judetul Giurgiu, in timp ce conducea o autoutilitara pe D.C.107, fara a poseda permis de conducere.[pullquote]Pe timpul actiunilor au fost aplicate 122 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 13 580 lei.[/pullquote]

Persoana depistata este cercetata pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie