Poliţia Locală a aplicat amenzi în valoare de 2.060 lei

Cele mai citite

În cursul săptămânii trecute Poliţia Locală a avut o misiune în plus faţă de zilele anterioare, alături de lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie, au contribuit la menţinerea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru păstrarea curăţeniei la Târgul de toamnă. O patrulă mobilă a acţionat în zona intersecţiei dintre str. Prelungirea Dobrogei şi Str. Rocada pentru fluidizarea traficului rutier şi permiterea accesului către târgul de toamnă doar autovehicolelor autorizate.

Pe lângă prezenţa constantă la locul de desfăşurare al târgului, poliţiştii locali au fost prezenţi peste tot în oraş, participând la acţiuni specifice sau patrulând. Astfel, alături de reprezentanţi ai Serviciului Public Pieţe Oboare şi inspectorii Corpului de Control al Primăriei, au participat la acţiunea de verificare documentelor legale deţinute de comercianţi, a buletinelor de verificare metrologica pentru cântarele folosite, de respectare alocurilor de vânzare şi suprafeţelor alocate, precum şi pentru combaterea comerţului stradal neautorizat şi prevenirea furturilor din buzunare. S-au organizat pânde în locurile unde de obicei se depozitează gunoaie, moloz sau deşeuri animaliere, aplicându-se şi sancţiuni contravenţionale. S-au întocmit 18 procese verbale de constatare, 5 cu avertisment scris şi 13 cu amenda în cuantum de 2.060 lei.

De asemenea, zilnic s-a verificat starea mobilierului stradal si integritatea zonelor verzi şi a parcurilor, au fost verificate autovehiculele de mare tonaj care au circulat pe străzile din municipiu, îndrumând şoferii acestora pe traseele stabilite de Primăria Municipiului Călăraşi.

Ultimele articole

CSM Călărași a promovat în Liga Națională de handbal masculin

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș. În altă partidă, CS Caraș-Severin a dispus de HC Argeș Pitești cu 31-26 (16-14) În clasament, pe primul loc s-a clasat CS Caraș-Severin, 9 puncte, urmată de CSM Călărași, 6 p, CSU Suceava, 3 p, HC Argeș Pitești, 0 p.

Premierul a anunţat următorii liberali pe lista DNA

Victor Ponta a anunţat că următorii baroni pe lista Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt doi liberali. Mai exact, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, şi cel al Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu. Liderul PNL Crin Antonescu a catalogat declaraţia premierului ca fiind regretabilă.

29 de percheziţii în Bucureşti şi în trei judeţe într-un dosar de trafic de tutun

Oamenii legii au făcut joi dimineaţă 29 de percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov, Călăraşi şi Giurgiu, în care sunt vizate persoane acuzate de trafic cu tutun, 20 de tone în total, potrivit poliţiştilor. Prejudiciul depăşeşte un milion de euro. „Poliţiştii de investigarea fraudelor din Ilfov efectuează 29 de percheziţii la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ