Poliţia informează:-Pentru obţinerea certificatelor de cazier judiciar, în trei zile, nu se mai percep taxe

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Cazier judiciarConducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa vine cu precizări de ultimă oră, în ceea ce priveşte eliberarea certificatelor de cazier judiciar. Ca urmare a intrării în vigoare, la data de 17.05.2009, a unor noi prevederi legale privind eliberarea certificatelor de cazier judiciar, nu se mai disting regimuri diferenţiate de eliberare a certificatului de cazier judiciar, respectiv în regim normal sau în regim de urgenţă, ci se stabileşte un termen unic de emitere a acestui document, de cel mult 3 zile de la data solicitării. În consecinţă, conducerea IPJ Dâmboviţa vă face cunoscut faptul că „nu se va mai solicita pentru obţinerea certificatelor de cazier judiciar eliberate pe loc sau în termen de maxim 3 zile chitanţa de achitare a taxei de urgenţă în cuantum de 10 lei“.

Nicoleta Andrei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img