Politia Giurgiu cauta pasionati de animale pentru postul de „conductor câine de serviciu”

Data:

Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu anunță deschiderea unui concurs de recrutare pentru ocuparea a două funcții de agent de poliție în specialitatea conductor câine de serviciu, în cadrul Poliției Municipiului Giurgiu, Biroul Ordine Publică pentru Mediul Urban.

Candidații sunt invitați să se înscrie exclusiv prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail: [email protected], până la data de 03.04.2024.

Pentru detalii suplimentare privind organizarea concursului, vă rugăm să accesați link-ul următor: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1192.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Monstrul de lângă noi

Nu mai știu cine a zis că statul român...

Anunț concurs Primăria Frumușani din 17.07.2024

Primaria Comunei Frumușani, Județul Călarași organizează concurs de recrutare...