Policlinica nr. 1 din Călăraşi va fi reabilitată şi modernizată

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Aproape două milioane de euro este suma ce va cheltuită pentru reabilitarea şi modernizarea completă a Policlinicii nr. 1.
Recent, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu, ne-a declarat că instituţia pe care o conduce a reuşit să câştige un proiect cu finanţare europeană în cadrul Programului Operaţional Regional. Consilierii judeţeni au aprobat cofinanţarea proiectului „Reabilitarea, modernizarea şi echiparea Ambulatoriului Integrat al Spitalului judeţean de Urgenţă Călăraşi“, astfel că Policlinica nr. 1 va fi modernizată. Proiectul prevede reabilitarea şi modernizarea clădirii Policlinicii dar şi dotarea cu aparatură medicală modernă.
„Sper ca într-un timp foarte scurt să facem şi Policlinica nr. 1. Ar fi o treabă extraordinară. Şi dacă vom termina şi spitalul este şi mai bine. Un lucru important este acela că o vom şi dota cu aparatură medicală în valoare de aproximativ 2 milioane de euro“, a declarat Răducu Filipescu.
Contribuţia proprie a CJ va fi de 2,1% din totalul cheltuielilor eligibile.
Marga Culea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie