Podul feroviar al CFR, care traversează Drumul Național 1 și râul Prahova în zona localității Câmpina, va fi demolat

Data:

Ministerul Transporturilor a eliberat o autorizație prin care se aprobă demontarea podului CFR care traversează Drumul Național 1 și râul Prahova, între localitățile Câmpina și Poiana Câmpina. Acest pod, care se află într-o stare avansată de degradare, a fost utilizat pentru transportul de materii prime și produse finite către rafinăria din Câmpina și alte fabrici construite în era comunistă în această regiune.

Ministerul Transporturilor a impus companiei câștigătoare a licitației, Infra Systrem Proiect SRL București, termenul de cinci luni pentru demolarea podului, începând de la începerea lucrărilor.

În timpul operațiunilor de demolare, care sunt estimate să coste aproximativ un milion de euro, traficul rutier de pe Drumul Național 1 va fi redirecționat prin orașul Câmpina pentru autoturisme, în timp ce vehiculele mai mari vor trebui să urmeze ruta alternativă Florești – Măgureni – Poiana Câmpina – Podu Vadului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...