Pod nou în satul Şipot din comuna Pietrari

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

pod pietrari 1pod pietrari 2
Moment de bucurie pentru locuitorii din Pietrari săptămâna trecută, joi, 12 noiembrie. În prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Florin Popescu, a deputatului de colegiu – Gabriel Plăiaşu şi cu edilul-şef al comunei – Cornel Coman, în rol de gazdă, localnicii au asistat la inaugurarea podului din satul Şipot, obiectiv extrem de important pentru comunitatea de aici. Şi asta pentru că, prin finalizarea lui, au fost scoase din izolare aproximativ 100 de gospodării.
Podul, amplasat pe drumul ce leagă Pietrari de Vulcana Băi, a fost finanţat prin programul guvernamental Ordonanţa nr. 7/2006, valoarea investiţiei ridicându-se la peste 2,5 miliarde de lei vechi.
În cuvântul său, şeful administraţiei dâmboviţene a precizat că este primul obiectiv de acest gen care se realizează pe raza comunei Pietrari, asigurându-i pe cei prezenţi de întreg sprijinul consiliului judeţean pentru concretizarea unor investiţii viitoare, printre care şi modernizarea, în limita fondurilor disponibile, a întregii legături dintre Valea Dâmboviţei şi Valea Ialomiţei.
La rândul său, primarul comunei Pietrari, Cornel Coman, a mulţumit constructorului pentru eficienţa şi calitatea execuţiei şi a adus precizări vizavi de proiectul cu finanţare europeană, de mare anvergură, derulat în asociere cu comuna vecină – Vulcana Băi, anunţând, totodată, că are în plan realizarea în satul Şipot al unui al doilea pod, amplasat la mai puţin de doi kilometri de obiectivul inaugurat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie