Plecarea PSD de la guvernare nu afectează majoritatea în Consiliul Judeţean

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

dumitru_beianuPlecarea PSD de la guvernare şi ruperea coaliţiei PSD – PD-L nu vor afecta majoritatea în şedinţele Consiliului Judeţean Giurgiu pentru că, în cele mai multe cazuri, hotărârile supuse dezbaterii consilierilor judeţeni sunt aprobate în unanimitate.
„La noi nu cred că e cazul să ne gândim la o majoritate sau alta în consiliu pentru că majoritatea hotărârilor, cu mici excepţii, sunt aprobate cu unanimitate de voturi“, a declarat sâmbătă, 3 octombrie, pentru AGERPRES preşedintele liberal al Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu.
El spune totuşi că, dacă va fi cazul, preferă să îşi îndrepte atenţia către consilierii PSD pentru a obţine majoritatea de voturi în Consiliul Judeţean.Consiliul Judeţean Giurgiu are în componenţă 31 de consilieri, dintre care 13 sunt de la PNL, nouă sunt de la PSD şi nouă de la PD-L, conducerea consiliului fiind asigurată de un liberal. (Sursa: AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie