Planul Roşu de Intervenţie în judeţul Olt, unde un autobuz şi o autoutilitară s-au ciocnit

Cele mai citite

Luni, în judeţul Olt, autorităţile au acţionat în conformitate cu Planul Roşu de Intervenţie în urma coliziunii dintre un autobuz şi o autoutilitară. Incidentul a implicat un total de 55 de persoane, dintre care patru au necesitat asistenţă medicală.

O femeie, care a rămas blocată în vehicul, a fost eliberată şi transportată la spital. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a declarat că se efectuează investigaţii în legătură cu accidentul, acesta fiind considerat un caz de vătămare corporală din culpă. Accidentul s-a produs la intersecţia dintre DJ 653 şi DJ 657, în localitatea Recea.

”Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o autoutilitară condusă de un tănăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj şi un autobuz condus un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Schitu. În urma evenimentului rutier, o tânără de 34 de ani, din oraşul Turceni, judeţul Gorj, pasageră în autoutilitară, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a transmis IPJ Olt.

Cei doi conducători auto au fost supuși testului cu etilotest, iar rezultatele au indicat absența alcoolului în sângele lor.

Forțele de poliție desfășoară investigații amănunțite pentru a stabili cu precizie circumstanțele întregului incident, iar în acest scop a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La ora 17:06, Planul Roșu a fost dezactivat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O tânără a fost accidentată mortal de un camion la Jilava

Accidentul a avut loc în jurul orei 17:15. IPJ Ilfov a fost informat despre un incident în care un...

Alte articole din aceasta categorie