Un Peugeot a luat foc pe Autostrada Soarelui

Data:

Pompierii au intervenit aseara, pe Autostrada Soarelui, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o masina, marca Peugeot. Mai bine de 20 de minute s-au luptat cu flacarile pompierii.
Pompierii au intervenit aseara, la ora 23.11, pe raza localitatii Stefan cel Mare, pe Autostrada Soarelui, la km 134 + 300 metri, pe directia de mers Bucuresti – Constanta, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism marca Peugeot, care apartinea Emiliei D. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu violenta la nivelul intregului autovehicul.
Pompierii s-au deplasat la fata locului cu o autospeciala si au actionat pentru stingerea incendiului timp de aproximativ 20 de minute. Potrivit primelor cercetari efectuate de catre pompieri la fata locului, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul instalatiei electrice a autoturismului. In incendiu au ars vehiculul marca Peugeot 307 in proportie de 90 % si articole de imbracaminte aflate in acesta, valoarea pagubelor fiind estimata la circa 25.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...