Petrolul Ploiesti lupta pentru o sansa in Cupa Romaniei!

Petrolul Ploiesti lupta pentru o sansa in Cupa Romaniei!

Neinvinsa in campionat, Petrolul Ploiesti infrunta astazi, de la 20:30, rivala traditionala: Rapid Bucuresti. Desi se afla de ceva vreme in liga secunda, formatia din Ploiesti intalneste Rapidul pentru a doua oara.

Cu punctaj maxim in campionat si cu doua victorii de moral in fata contracandidatelor la promovare Unirea Alba Iulia si UTA, lupii merg in giulesti hotarati sa isi incerce sansele in fata Rapidului.

“Sper sa iasa un meci frumos, pentru ca este vorba de o confruntare de traditie in fotbalul romanesc. Respectam adversarul, respectam competitia si pe organizatoarea acesteia, Federatia Romana de Fotbal. Vom alinia in Giulesti cea mai buna echipa pe care o avem la dispozitie. Ne vom lupta pentru sansa noastra”, a declarat, ieri, managerul Petrolului, Valeriu Rachita, pentru Liga2.ro.

Fanii Petrolului au avut insa parte si de o veste proasta: Florentin Dumitru a suferit o lovitura la meciul cu UTA si va sta pe banca de rezerve a ploiestenilor.

Ieri dupa-amiaza, lupii au intrat in cantonament la baza de la Crangul lui Bot pentru a pregati jocul din saisprezecimi. Petrolul va beneficia in Giulesti de sprijinul unei galerii de cel putin 400 de persoane, acesta fiind numarul biletelor acordate fanilor ploiesteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.