Peste o suta de locuri de munca pentru damboviteni

Cele mai citite

AJOFM Dambovita a informat ca exista in judet peste 100 de locuri de munca
AJOFM Dambovita a informat ca exista in judet peste 100 de locuri de munca

In baza de date a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dambovita, sunt inregistrate 109 locuri de munca vacante.

Sapte dintre acestea sunt pentru destinate persoanelor cu studii superioare. Exista locuri disponibile pentru director adjunct, manager zona, inginer constructii civile, sef serviciu, doua sunt pentru asistenti medicali generalisti, iar 79 sunt pentru persoanele cu studii medii.

De asemenea, cele mai solicitate sunt ocupatii precum sef de schimb, tehnician de echipamente TV, sef depozit, receptioner hotel, casier, sef formatie paza, agent securitate, factor postal, vanzator, ospatar, bucatar, sudor, sofer, electrician, instalator, excavatorist, tamplar universal, tractorist si confectioner articole textile, potrivit directorului Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dambovita, Catalin Niculae.

Totodata, exista 21 locuri de munca vacante pentru persoanele care nu au calificare, dar doresc sa se angajeze, in domenii de activitate precum industria confectiilor textile si constructii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie