Peste o suta de concurenti au participat la crosul „Ziua Olimpica”

Cele mai citite

Peste o suta de concurenti au participat la crosul intitulat „Ziua Olimpica”, ce s-a desfasurat sambata in parcul „Dumbrava” din municipiul Calarasi.
„Dupa cum s-a vazut, entuziasmul tinerilor a fost foarte mare, au participat intr-un numar bun si apreciem ca au fost de la cei mai mici pana la cei mai varstnici participanti. Sa speram ca in continuare aceasta zi olimpica va fi dezvoltata, se vor apropia si alte fenomene artistice si alte intreceri sportive si va fi un adevarat festival al sportului din Calarasi”, a declarat, pentru AGERPRES, reprezentantul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Ioan Iliesi.
Printre cei peste o suta de concurenti ce au participat la crosul „Ziua Olimpica” s-au aflat si prefectul judetului Calarasi, George Iacob, si directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, Liviu Musat.
La finalul evenimentului organizat de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman prin intermediul Academiei Olimpice Romane – Filiala Calarasi, toti concurentii au primit diplome, iar primii trei clasati pe fiecare categorie de varsta au fost premiati. Sponsorul actiunii a fost Piraeus Bank, sponsor oficial al COSR.

Ultimele articole

CE a aprobat HARTA după care se pot acorda ajutoare de stat pentru dezvoltare regională în România

CE a aprobat harta în funcţie de care România va acorda ajutoare de stat pentru dezvoltare regională în 2014-2020, şase din cele opt regiuni ale ţării, excepţie făcând Bucureşti-Ilfov şi Vest, urmând să poată beneficia de sprijin reprezentând până la 50% din costul eligibil al investiţiei. „Noua hartă a ajutoarelor regionale stabileşte un cadru clar în care România poate promova investiţiile productive în regiunile defavorizate în perioada 2014-­2020“, a declarat vicepreşedintele CE responsabil de concurenţă, Joaquín Almunia, potrivit unui comunicat publicat, miercuri, de Comisia Europeană (CE). Harta va fi disponibilă în perioada 1 iulie 2014-31 decembrie 2020, notează Comisia.

Contaminarea cu salmonella nu s-a confirmat la niciun lot de carne al Avicola Buzău

Directorul adjunct al DSVSA Buzău, Ciprian Botezatu, a declarat joi, pentru AGERPRES, că în urma controalelor efectuate la abatorul Avicola Buzău s-a constatat că nu există niciun fel de problemă privind contaminarea cu salmonella sau altă baterie infecţioasă.

Tipografia SEMNAL

Deşi relativ nouă, Tipografia Semnal s-a afirmat deja pe piaţa din sud-estul ţării prin numărul mare de servicii şi produse pe care le oferă, prin calitatea acestora dar şi prin ofertele de preţ mai mult decât avantajoase. Tânăra sa echipă oferă clienţilor lucrări de maximă calitate, dispunând de capacitatea de a asigura şi gestiona tot lanţul de operaţiuni necesare realizării lucrărilor – de la realizarea graficii până la finalizarea acestora

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ