Peste o mie de fonograme pirat, confiscate de poliţişti

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Un bărbat de 53 de ani din municipiul Giurgiu este cercetat penal pentru reproducere neautorizată a operelor audio-video, după ce poliţiştii au depistat la locuinţa acestuia aproximativ 1.300 de fonograme tip CD şi DVD şi un sistem informatic pe care îl folosea la reproducerea neautorizată.
„În baza unei autorizaţii emise de Tribunalul Giurgiu, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat o percheziţie la domiciliul lui H. Dumitru, de 53 de ani, din municipiul Giurgiu, unde au fost identificate 1.287 fonograme tip CD şi DVD şi un sistem informatic pe care îl folosea la reproducerea neautorizată a operelor audio-video“, a declarat, joi, 6 mai, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, Mirela Gheţa.
Sistemul informatic şi fonogramele au fost ridicate în vederea expertizării şi stabilirii prejudiciului creat titularilor drepturilor de autor.
Bărbatul este cercetat pentru infracţiunile de realizare de fonograme pirat, deţinerea în scopul comercializării de fonograme pirat şi reproducerea neautorizată pe sisteme informatice de programe piratate. (Sursa: AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img