Peste 600 de misiuni executate de jandarmii girgiuveni in luna ianuarie

Cele mai citite

Tigarete confiscate de jandarmii giurgiuveni
Tigarete confiscate de jandarmii giurgiuveni

Pentru cresterea gradului de siguranta al cetatenilor in luna ianuarie jandarmii au executat misiuni independent si in sistem integrat cu Politia si Politia de Frontiera in zonele de interes operativ din judetul si municipiul Giurgiu.

Actiunile fortelor de ordine publica au vizat in principal mentinerea ordinii publice in zona discotecilor din mediul rural, pietelor, targurilor si oboarelor. Totodata au fost asigurate masuri de ordine pe timpul manifestarilor cultural – artistice si religioase.

Contributia adusa la mentinerea climatului de securitate al comunitatii s-a concretizat prin executarea a 610 de misiuni, 343 pentru mentinerea ordinii publice; 70 pentru asigurarea ordinii publice; 5 actiuni in cooperare; 190 interventii la solicitari prin intermediul numarului unic de urgenta “112”; 2 misiuni pentru punerea in aplicare a mandatelor de aducere.

In luna ianuarie au fost aplicate 47 avertismente scrise si 54 amenzi contraventionale in valoare de 20.850 lei, fiind constatate si 14 infractiuni.

In toate cazurile autorii au fost surprinsi in flagrant savarsind fapte precum: furt de fier vechi, punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie