Peste 450 de politisti vor asigura ordinea publica in judetul Ilfov cu ocazia Pastelui

Cele mai citite

Peste 450 de politisti vor asigura ordinea publica, in perioada 14-16 aprilie, in judetul Ilfov, cu ocazia Pastelui.
Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, in perioada sarbatorilor pascale, numarul politistilor a fost suplimentat la 483.
In noaptea de sambata spre duminica vor actiona 311 politisti, care vor asigura desfasurarea in conditii optime a slujbei de Inviere la sapte manastiri (Cernica, Caldarusani, Pasarea, Tiganesti, Samurcasesti, Sitaru, Snagov), la o catedrala si 109 biserici.
De asemenea, in noaptea de Inviere, politistii rutieri vor actiona cu 15 aparate radar. Ei vor avea in vedere cu prioritate asigurarea fluentei traficului pe principalele artere, in zona lacasurilor de cult si prevenirea accidentelor rutiere, produse pe fondul consumului de bauturi alcoolice.
Politistii ilfoveni vor actiona in dispozitive mixte de ordine si siguranta publica, pentru preintampinarea producerii de evenimente negative.
Totodata, se vor intensifica activitatile de prevenire si combatere a infractiunilor cu violenta si a oricarei actiuni de natura sa impiedice desfasurarea in conditii optime a manifestarilor religioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie