Buzău – Peste 300 de şomeri, la prima bursă din domeniul asigurărilor

Cele mai citite

20 de angajatori au oferit vineri peste 100 de locuri de muncă celor peste 300 de şomeri prezenţi la prima bursă din domeniul asigurărilor organizată la Buzău.
Societăţile de asigurare au oferit locuri de muncă cum ar fi manager, consultant financiar, inspector de asigurări şi agent de asigurări.
„Este prima bursă a locurilor de muncă de acest fel organizată de AJOFM Buzău la solicitarea societăţilor de asigurări care doresc să selecteze personal în vederea extinderii activităţii“, a declarat pentru Agerpres directorul AJOFM Buzău, Valeriu Dimciu.
Potrivit sursei citate, necesitatea acestei burse specializate se datorează atât numărului mare de persoane care au absolvit cursuri de recalificare în domeniul asigurărilor, cât şi dezvoltării acestui sector de activitate.
În judeţul Buzău, rata şomajului a coborât, în aprilie, la 7,8 la sută, cel mai scăzut nivel din ultimii doi ani. (Sursa: Agerpres)

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ