Peste 240 de unitati de invatamant din judet inchise

Data:

Peste 240 de unitati de invatamant din judetul Calarasi sunt inchise luni din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.
„In momentul de fata in judetul Calarasi avem inchise 242 de scoli si structuri – gradinite, scoli primare. Toate sunt in mediul rural cu exceptia la trei unitati de invatamant de nivel liceal, doua din municipiul Calarasi si aici vorbesc de Grupul Scolar Danubius si Grupul Scolar ‘Dan Mateescu’ unde majoritatea elevilor sunt navetisti si intrucat nu s-a putut circula nu s-a putut tine cursuri si Liceul Nicolae Titulescu de la Oltenita unde multi dintre elevi la fel sunt navetisti“, a declarat pentru Agerpres, seful Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, prof. Constantin Tudor.
Potrivit acestuia, in orasele Lehliu Gara, Oltenita si Calarasi scolile si gradinitele functioneaza dupa programul stabilit, cu exceptia celor trei licee care sunt inchise, iar in mediul rural scolile si gradinitele functioneaza normal doar la Ciocanesti si Chirnogi.
In judetul Calarasi toate drumurile sunt inchise luni din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile si noua localitati sunt fara curent electric.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...