Permisele de arma si atestatele de colectionar eliberate sau vizate in 2005 vor fi verificate

Permisele de arma si atestatele de colectionar eliberate sau vizate in 2005 vor fi verificate

Colectie de arme
Colectie de arme

Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Ialomita desfasoara, in perioada 15 septembrie – 15 octombrie a.c., actiunea de vizare a permiselor de arma si atestatelor de colectionar eliberate sau vizate in cursul anului 2005.

Activitatea se va desfasura la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita – Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase.

Posesorii de arme se vor prezenta cu armele detinute, permisul de arma (in original si copie), document de identitate (B.I./C.I. – original si copie), fisa medicala tip, aviz psihologic port arma, o fotografie color  3×4, permis de vânatoare (original si copie), carnet de membru vânator, vizat cel putin pe anul 2009 (original si copie), atestat colectionar (unde este cazul), certificat de cazier judiciar.

Detinatorii de arme cu glont au obligatia de a se prezenta inainte de vizarea permiselor pentru efectuarea tragerilor experimentale.

Posesorilor de arma care nu se vor prezenta la viza le vor fi aplicate prevederile Legii nr. 295/2004, cu modificarile ulterioare, si H.G. nr. 130/2005, cu modificarile ulterioare, respectiv retragerea dreptului de detinere, port si folosire a armelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.