Percheziţii la suspecţi de furt de produse petroliere din Ilfov, Călăraşi, Giurgiu şi Teleorman

perchezitii la hoti de combustibilPoliţiştii au efectuat joi, 11 iulie, 20 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Teleorman şi Călăraşi pentru destructurarea unei grupări suspectate de furt de produse petroliere, prejudiciul estimat fiind de 240.000 de lei purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.
Ea a informat că percheziţiile au avut loc la domiciliile suspecţilor de furt de produse petroliere, precum şi la societăţi comerciale către care membrii grupării vindeau combustibilul.
Burada a spus că la percheziţii au fost găsite trei tone de combustibil şi au fost identificaţi 20 de membri ai grupării, care au fost duşi la sediul IPJ Ilfov pentru a fi audiaţi.
Potrivit acesteia, acţiunea a fost efectuată de 200 de poliţişti de la IPJ Ilfov, cu sprijinul SRI, Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă şi al Inspectoratului General de Aviaţie.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov a arătat că suspecţii, în complicitate cu paznici, sustrăgeau motorină şi benzină din vagoane cisternă unde era depozitat combustibilul, iar ulterior transportau produsele petroliere furate cu autovehicule neînmatriculate şi le vindeau societăţilor comerciale şi persoanelor fizice.
Surse judiciare au precizat că suspecţii furau din depozitul OMV Petrom din localitatea Jilava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.