Perchezitii la Fetesti si Tandarei, cu zeci de politisti ialomiteni impreuna cu ofiteri englezi din Metropolitan Police

Data:

Politistii ialomiteni au facut mai multe descinderi si au pus in aplicare mandate europene de arestare
Politistii ialomiteni au facut mai multe descinderi si au pus in aplicare mandate europene de arestare

Peste 50 de politisti ialomiteni din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita in colaborare cu efective din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti, Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Ialomita, Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna impreuna cu 9 ofiteri englezi din cadrul Metropolitan Police si sub directa coordonare si participare a procurorului sef  al D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Ialomita si sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Ialomita, au efectuat in cursul diminetii de joi, 2 decembrie, o actiune in sistem integrat ce a avut drept scop principal executarea mandatelor europene de arestare si efectuarea unor perchezitii domiciliare dispuse de autoritatile engleze, prin comisie rogatorie internationala, pe raza municipiului Fetesti si orasului Tandarei.

Astfel, in cadrul actiunii au fost identificate trei persoane, respectiv doi barbati si o femeie, cu vârste cuprinse intre 33 si 56 de ani, domiciliati in Tandarei si Fetesti, pe numele carora autoritatile engleze emisesera mandate europene de arestare pentru savârsirea infractiunilor de conspiratie la delapidare, fraude prin reprezentare falsa si schimbarea, transferarea sau sustragerea de produse ale unei infractiuni.

Totodata, efectivele angrenate au efectuat perchezitii domiciliare la locuintele celor doi barbati, de unde au fost ridicate mai multe inscrisuri si alte mijloace materiale de proba,  de interes pentru cauza pentru care a fost dispusa comisia rogatorie.

In prezent, cele trei persoane se afla incarcerate in arestul Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti, fiind puse la dispozitia autoritatilor judiciare britanice.

 

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...