Percheziţii în Ialomiţa, la suspecţi de contrabandă cu ţigări

Data:

Aproape 40 de percheziţii la suspecţi de contrabandă cu ţigări

Poliţiştii ilfoveni desfăşoară, miercuri dimineaţă, 22 mai, 38 percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Ialomiţa şi Călăraşi pentru prinderea unor suspecţi de contrabandă cu ţigări din Republica Moldova şi din Ucraina. Poliţiştii au de pus în executare 25 de mandate de aducere.

5

Poliţiştii efectuează, astăzi, 38 de percheziţii la diferite imobile, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de instanţă, şi alte 29 de descinderi în judeţul Ialomiţa, cinci în judeţul Călăraşi, două în judeţul Ilfov şi două  în municipiul Bucureşti. Percheziţiile vor avea loc la locuinţele unora dintre suspecţi, la spaţii comerciale şi la depozitare deţinute şi utilizate de către 25 de persoane, care s-ar fi ocupat de colectarea, deţinerea, transportul, depozitarea şi vânzarea de ţigări din Republica Moldova şi din Ucraina. Gruparea era monitorizată de poliţişti de la începutul lunii februarie. Pe numele celor 25 de suspecţi au fost emise mandate de aducere, urmând ca persoanele găsite să fie duse pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...