Percheziţii în Bucureşti şi patru judeţe, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

Percheziţii în Bucureşti şi patru judeţe, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

perchezitiiPercheziţiile au loc într-un dosar penal înregistrat la Parchetul Tribunalului Călăraşi, în care mai multe persoane sunt suspectate că, în a doua jumătate a anului 2013, ar fi transportat, depozitat şi comercializat peste două milioane de ţigarete de contrabandă, provenite din Republica Moldova şi Ucraina, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.
Potrivit anchetatorilor, prejudiciul produs prin contrabandă cu ţigări şi evaziune fiscală a fost estimat la un milion de lei.
Poliţiştii fac 34 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Călăraşi, Galaţi şi Argeş. De asemenea, în cadrul acţiunii sunt puse în executare 23 de autorizaţii de percheziţie emise pentru autovehiculele care ar fi fost folosite în activitatea infracţională.
La acţiune participă peste 250 de poliţişti de la Direcţia de Investigare a Fraudelor, Direcţia de Investigaţii Criminale, IPJ Călăraşi şi Argeş, SIIAS, precum şi cei de la serviciile pentru acţiuni speciale din Poliţia Capitalei, IPJ Călăraşi, Brăila, Buzău şi Vrancea.

Alte articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published.