Percheziţii ale DIICOT în Bucureşti şi Prahova privind traficul de etnobotanice

Cele mai citite

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti efectuează, miercuri dimineaţă, 11 percheziţii în Bucureşti şi judeţul Prahova într-un dosar privind traficul ilicit de droguri.
Potrivit şefului DIICOT Ploieşti, Ionuţ Botnaru, acţiunea vizează trei magazine în care se comercializează produse etnobotanice, dintre care două în Bucureşti şi unul în Ploieşti, dar şi opt domicilii, dintre care cinci se află în Bucureşti, două în Slănic şi unul în Valea Călugărească.
În timpul percheziţiei desfăşurate la Valea Călugărească, procurorii au găsit câteva zeci de grame de canabis.
În magazinele vizate de percheziţii care aparţin lui Judeţ Silviu, din Bucureşti, şi lui Anghel Alexandru Marian, din Slănic, se comercializează etnobotanice care conţin etcatinonă, substanţă considerată un drog de risc.
„Aproximativ 20 de persoane vor fi conduse la audieri“, a precizat Botnaru.
Aceasta este cea de-a doua acţiune care vizează comercializarea de etnobotanice desfăşurată de DIICOT Ploieşti în ultima perioadă. Doi patroni ai unor magazine care comercializau produse etnobotanice în Ploieşti şi Bucureşti, respectiv Popescu Alexandru Nicolae, de 28 de ani, şi Neculache Aurelian Sorin, de 22 de ani, au primit, în urma descinderilor anterioare, mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, aceştia fiind acuzaţi de trafic de droguri de risc şi mare risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

România va fi prezentă la cea de a 50-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte de la Sofia

În perioada 5 - 10 decembrie, România va participa la cea de-a 50-a ediție a Târgului Internațional de Carte...

Alte articole din aceasta categorie