Percheziţii ale DIICOT în Bucureşti şi Prahova privind traficul de etnobotanice

Data:

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti efectuează, miercuri dimineaţă, 11 percheziţii în Bucureşti şi judeţul Prahova într-un dosar privind traficul ilicit de droguri.
Potrivit şefului DIICOT Ploieşti, Ionuţ Botnaru, acţiunea vizează trei magazine în care se comercializează produse etnobotanice, dintre care două în Bucureşti şi unul în Ploieşti, dar şi opt domicilii, dintre care cinci se află în Bucureşti, două în Slănic şi unul în Valea Călugărească.
În timpul percheziţiei desfăşurate la Valea Călugărească, procurorii au găsit câteva zeci de grame de canabis.
În magazinele vizate de percheziţii care aparţin lui Judeţ Silviu, din Bucureşti, şi lui Anghel Alexandru Marian, din Slănic, se comercializează etnobotanice care conţin etcatinonă, substanţă considerată un drog de risc.
„Aproximativ 20 de persoane vor fi conduse la audieri“, a precizat Botnaru.
Aceasta este cea de-a doua acţiune care vizează comercializarea de etnobotanice desfăşurată de DIICOT Ploieşti în ultima perioadă. Doi patroni ai unor magazine care comercializau produse etnobotanice în Ploieşti şi Bucureşti, respectiv Popescu Alexandru Nicolae, de 28 de ani, şi Neculache Aurelian Sorin, de 22 de ani, au primit, în urma descinderilor anterioare, mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, aceştia fiind acuzaţi de trafic de droguri de risc şi mare risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...