Pensionarii solicita cresterea numarului de bilete la tratament

Date:

Pensionarii ploiesteni le-au cerut miercuri, 17 februarie, sprijinul prefectului Adrian Dobre si primarului Andrei Volosevici pentru a intermedia cu institutiile abilitate cresterea numarului de bilete la tratament.
În anul 2009, peste 19.000 de persoane varstnice din judet au solicitat un bilet la tratament, dar au reusit sa beneficieze de ele doar 8.087 dintre acestea, sustin pensionarii.
Discutia cu cei doi reprezentanti ai administratiei publice a avut loc în sedinta Ligii Pensionarilor, desfasurata la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti, la care au participat 200 de persoane varstnice.
La discutii, pensionarii au mai abordat si probleme legate de masurile privind sporirea sigurantei cetatenilor din municipiu.
Primarul Andrei Volosevici le-a spus membrilor Ligii Pensionarilor ca municipalitatea va continua în acest an atat Programul Social destinat persoanelor varstnice, cat si pe cel referitor la analizele medicale gratuite.
În plus, pensionarii au fost informati ca vor putea participa gratuit si în acest an la spectacolele Teatrului „Toma Caragiu“ din Ploiesti.
Edilul municipiului Ploiesti le-a promis membrilor Ligii Pensionarilor ca astfel de întalniri vor avea loc lunar, pentru a fi identificate problemele cu care se confrunta aceasta categorie sociala, iar la întalnirea care va avea loc în luna martie va fi invitat si chestorul Sorin Oprea, inspectorul-sef al IJP Prahova, pentru a comunica masurile care vor fi luate pentru cresterea sigurantei cetatenilor.
La final, primarul Volosevici a tinut sa îi multumeasca presedintelui Ligii Pensionarilor Ploiesti, Vasile Manolescu, cel care i-a propus edilului multe dintre programele destinate persoanelor varstnice, unele dintre ele aflate în derulare în municipiu. (Sursa: AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...