Pe urmele clanului „Nuredin“

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Judetele Constanta, Ilfov si Sibiu se afla in atentia politistilor si a procurorilor, care vor efectua 19 perchezitii pentru prinderea membrilor clanului „Nuredin“.

Acestia sunt suspectati de santaj, abuz in serviciu, evaziune fiscala, delapidare si ultraj contra bunelor moravuri.

In urma acestor perchezitii, 16 persoane vor fi duse la sediul IGPR pentru audieri, apoi la sediul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Potrivit Mediafax, liderul acestei grupari, Nuredin Beinur, este si el cautat de politisti, pe numele lui existand si un mandat de aducere.

Politisti mascati
Politisti mascati

In aceasta actiune sunt implicate Politia Capitalei, IPJ Sibiu, ofiteri de la Directia Generala Anticoruptie, SIAS si Institutul de Criminalistica.

Andreea Chicus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img