Pe 24 februarie, in municipiul Slobozia a fost inaugurat mult asteptatul patinoar, amplasat in Oraselul Copiilor

Cele mai citite

Patinoarul amplasat in Oraselul Copiilor a fost inaugurat de Dragobete
Patinoarul amplasat in Oraselul Copiilor a fost inaugurat de Dragobete

In urma cu exact un an, SC Global Creative Investments Amara venea cu o propunere inedita pentru judetul nostru, si anume aceea de realizare a unui patinoar artificial in Oraselul Copiilor din Slobozia. A solicitat atunci concesionarea unei suprafete de 330 m.p., iar dupa cateva luni de asteptare, terenul situat in partea de sud-vest a incintei Oraselului Copiilor a fost scos la licitatie publica.

Firma din Amara a fost declarata castigatoare, perioada concesionarii fiind de 10 ani. Reprezentantii firmei au aflat insa ca pe amplasamentul unde doreau construirea patinoarului se afla o conducta de gaze si nu li se poate da avizul. In sedinta Consiliului local din luna octombrie 2010, consilierii au trebuit sa ia in calcul ori devierea conductei, costuri ce urmau sa fie suportate de primarie, ori modificarea locatiei.

Noua locatie propusa are la Sud strada Razoare, la Est terenul de fotbal cu gazon artificial, iar la Vest S.C.Drumuri si Poduri S.A. La acel moment, propunerea de schimbare a locatiei nu a fost votata de majoritatea consilierilor. In sedinta consiliului local din 30 noiembrie, pe masa consilierilor locali aparea un nou proiect de hotarare legat de schimbarea amplasamentului, de data aceasta fiind votat.

Odata obtinut acordul consilierilor, reprezentantii firmei au inceput lucrarile. Saptamana trecuta se lucra de zor, mai ales ca data inaugurarii patinoarului a fost anuntata ca fiind joi, 24 februarie, de Dragobete, incepand cu ora 18.00

Programul serii a inclus un concurs de patinaj la care au participat perechi de patinatori din scolile si liceele slobozene si un concert special al binecunoscutei formatii IMPACT.

Patinoarul are dimensiunile de 22,00 x 15,00 m, un spatiu de inchiriat echipament, vestiar, un grup sanitar, dar si constructii separate.

(L.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie